Høsten 2010 på Arkaden Shopping

Hvor er sommeren spør du? Den var i Juli. Nå nærmer det seg Oktober, og høsten raser mot oss i full fart. Jeg gikk ut døra som vanlig, med genser og vanlig bukse. Oi, det var litt kaldt! Jakke er kjekt å ha. Spesielt om høsten! Så hvor finner man de kuleste høst-klærne? Jo, Arkaden Shopping i Oslo!

Jakke: New Jake jkt. PB Autumn 2010 (799,- fra Jack & Jones)

T-skjorte: King Tee s/s EX 10 (249,- fra Jack & Jones)

Bukse: Disel Krooley (1199,- fra Carlings)

Sko: Garcia 2 (899,- Jean-TV)

Belte fra Carlings

Denne jakken liker jeg veldig godt. Den føles solid og holder deg varm. Om det blåser (som det gjorde denne dagen) merker man ikke kulden gjennom det tykke stoffet. Om man ikke føler for å kjøpe ny jakke hver sesong er denne jakken også perfekt når snøen treffer landet! Jeg likte også at den har hette som er mulig å fjerne. T-skjorten syns jeg passer godt med jakken. Om man vil ha en ekstra genser under jakken og over t-skjorta er dette fullt mulig uten at det blir for trangt.

Buksene er behaglig å ha på seg. Den sitter godt uten at den slenger for mye, men den er heller ikke helt slim-fit. Jeg liker at det er litt luft i buksene så det blir lettere å bevege seg.

Skoene er skikkelig fancy. Fargene er litt Jamaica/rasta inspirert med farger som sort, grønn og gul. De er behaglige å ha på seg, og de fungerer året rundt (for meg ihvertfall).

Genser: Vailent (499,- fra Carlings)

T-skjorte: Raise/tee (299,- fra Carlings)

Bukse: Disel Zatiny (1099,- fra Carlings)

Belte fra Carlings


Etter å ha vært i regnet en stund frister det å gå inn og ta av seg jakken og på med genseren. Denne genseren er lett og behaglig å ha på seg, og det er bare å slenge den på uten noe styr. Perfekt til alle tider på døgnet!

T-skjorten syns jeg er veldig stilig. Den har enkle gråtoner, men har et utrolig kult motiv forran. Dette motivet er kun et av flere forskjellige motiver på t-skjorter fra dette merket, og alle er utrolig kule! Sjekk ut de andre på Carlings på Arkaden. It’s a must!

Denne Disel buksen er litt mer baggy enn den forrige. Om man er hjemme syns jeg det er deilig å ha på seg bukser man kan subbe rundt i.

Dette er bare noe av det som er nytt denne høst-sesongen, så ta turen innom Arkaden for å finne det kuleste av høstens klær! Her er alt rettet mot ungdommer, så du kommer ikke til å finne noe kjedelig. Det er fordi Arkaden Shopping er Norges kuleste shoppingssenter for ungdom!

Heller ikke glem Arkaden sin store konkurranse! Få mer info HER!

Her kan du finne Arkaden sin Facebook-side. Join Join!

Ha en strålende høst! =D

Alle bildene er tatt av © Vegar Norman


Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Arkaden Shopping

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s