Oslo atm

Jeg sitter her i en svart sofa. Masse mennesker rundt meg. Det står aldri stille. Men jeg hører på musikk, og isolerer omverden rundt meg. Dress-mennene sitter å snakker aksjer mens jeg spiller på Facebook. Hvor er jeg? Jo, Oslo. Haha, randuum =)

Det er deilig å slutte tidlig på skolen! Etter skolen tok jeg turen til Oslo for å si hei til kjæresten min, og for å se etter en gave. Jeg måtte også sjekke hvor mye penger jeg har på kortet, fordi når man sparer blir man fattig! D: Jeg hadde litt over 200. Det er skuffende. Jeg klarer meg ikke med så lite penger. Og så må jeg kjøpe en gave. Jeg vet ikke hva. Men jeg må uansett tigge om litt penger hjemme =O

Noen som har gaveforslag som jeg kan gi til en gutt som fyller i underkant av 18 år?

Nå ringte en dame fra et treningssenter som ville vise meg rundt der. Så snill som jeg er sa jeg motvillg ja, så har nå avtale der neste onsdag. Jeg trener derimot allerede på Sats, og jeg har ikke noe planer om å flytte til langt inn i Oslo xD jaja, da har jeg noe å finne på!

Nå skal jeg tilbake til Lørenskog å trene. Jeg er flink så jeg trener så ofte jeg kan. Og grunnen til at det ikke blir så mye blogging er fordi jeg ikke har tid! Er skjelden hjemme før klokka 6, så er det masse å gjøre etter det. Men prøver å blogge så ofte jeg kan! =)

-SpazzzzOut!

Artyy bilde tatt av Karoline Marthea Skaare

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Blogg, Personlig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s